Goedkoop geld en snel geld lenen zonder BKR

Geld lenen zonder gedoe en BKR toetsing, dat wil natuurlijk iedereen. Tegenwoordig kunt u relatief makkelijk via internet een lening afsluiten. De eisen zijn over het algemeen minder zwaar dan die van de grotere kredietverstrekkers. Maar wat zijn nu de opties voor het snel en zonder BKR toetsing geld lenen?

Bij een doorlopend krediet spreekt u met de kredietverstrekker een bedrag af. Dit bedrag staat op een rekening waarvan u geld kunt opnemen binnen de afgesproken periode. Alleen over het bedrag dat u daadwerkelijk opneemt zult u rente betalen. Op deze manier loopt u minder risico een te groot bedrag te lenen waarover rente betaalt moet worden.

Via internet is het ook mogelijk zonder gedoe een minilening af te sluiten. Hierbij leent u kleine bedragen, meestal ten hoogste €750 ,-. Hierbij wordt niet gekeken naar een BKR-notering en zijn andere eisen vaak ook erg soepel. Soms hoeft u niet eens rente te betalen over het geleende bedrag, mits u de lening snel afbetaald. Besef wel dat geld lenen zonder gedoe eigenlijk niet bestaat. Een lening moet altijd worden terug betaald, vrijwel altijd met rente. Leen daarom altijd verantwoordelijk. Wanneer u goed beseft dat de lening moet worden afbetaald kan lenen inderdaad zonder gedoe zijn.

Steeds goed opletten dat je niet mij een malafide lening instelling terecht komt die ongezien hoge rentes vragen om geld te lenen. Want dat is natuurlijk niet de bedoeling als je een goedkope lening wil afsluiten. Natuurlijk moet je er ook rekening mee houden dat als er geen BKR toetsing gebeurd dat de lening instelling wel grotere risico’s neemt om jou geld te gaan lenen. Daarom gaan rentes iets hoger liggen bij een lening zonder BKR toetsing maar deze mogen niet EXTREEM hoog zijn want dan is het niet meer interessant om te lenen.

Opgelet: Geld lenen kost ook geld dus denk steeds goed na voor je een lening afsluit dat dit niet de financiële put dieper gaat maken. Zorg ervoor dat de lening nuttig is en dat deze jou leven meer financieel comfort gaat geven en geen last aan je been gaat zijn. Je moet hoe dan ook een lening steeds terug betalen.